top of page

BEAUTY BROW

ACADEMY 

18180617134164431.jpg

BROW LAMINATION ( HYBRID )

Door een Brow Lamination behandelingen uit te voeren kan je de wenkbrauwen van de klant écht volledig transformeren. Deze behandeling wint de afgelopen 5 jaar de harten van alle wenkbrauw liefhebbers, en echt een musthave in jouw salon!

 

Leer de signature behandeling : de Brow Lamination & Hybrid training. Dit is de meest geboekte behandeling in de salon en de signature van Brow & Lash Artist Sharon.

 

Tijdens de training werk je met het beste merk op de markt : THUYA & BROWCODE

Met een Brow Lamination corrigeren wij de vorm, onhandelbare wenkbrauwen of haren die naar beneden groeien voor een optische vollere, gelifte wenkbrauwen en een open look tot 6 weken lang in jouw gewenste look! 

 

Tijdens de training leer je ook dé nieuwste ontwikkeling op wenkbrauw gebied. 

Met een Hybrid Tint verven we de wenkbrauwen, maar wordt ook de huid mee geverfd. Tot wel 10 dagen zichtbaar! 

De training is geschikt voor zowel Gevorderde als Beginners.

 

Ook leer je alle ins and outs van Brow Botox. Dit is een intens voedende behandeling om jouw Brow Lamination naar the next level brengt!

Een perfecte toevoeging op jouw behandelingen in de salon!

AIRBRUSH HYBRID BROWS

Dé trend van 2024 & deze mag je absoluut niet missen.

 

Deze snelgroeiende, innovatieve behandeling neemt langzaam de brow-industrie over. En dat is zeker met een goede reden! Het is niet alleen onwijs leuk om te doen, maar de resultaten die je hiermee kan behalen is perfect.

Door deze techniek kan van een mooi, zacht poederig effect - tot een intense afdruk worden behaald. Door de flinterdunne laagjes, kan je de intensiteit zelf reguleren. En heb je voor ieder wat wils!

Ook in combinatie te boeken met BROW LAMINATION

IMG_3189.jpg
17958361966951028.jpg

LASH LIFT

Merk je dat jouw Lash Lifts altijd een gokje zijn, de ene keer lukt hij wel , de andere keer is het net niet? Of wil je een nieuwe behandeling toevoegen in je salon? Of wil je jouw skills naar een nog hoger niveau brengen? Dan is deze training voor jou !

 

Tijdens de training werk je met het beste merk op de markt : Permalift

De training is geschikt voor zowel Gevorderde als Beginners.

 

Ook leer je alle ins and outs van Brow Botox. Dit is een intens voedende behandeling om jouw Lash Lift naar the next level brengt!

Een perfecte toevoeging op jouw behandelingen in de salon!

bottom of page