top of page
Permanente make-up Procedure

LIP BLUSH

LIP BLUSH

De lip blush behandeling is één van de populairste soorten permanente make-up. Bij deze behandeling worden de lippen gepigmenteerd. Bij het aanbrengen van lip blush gebruiken we speciale inkt die met een naald wordt aangebracht in de tweede huidlaag. Het is dus vergelijkbaar met tatoeëren, maar veel minder intensief.  

Lip blush is een vorm van semi-permanente make-up. Het verbetert niet alleen de vorm van de lippen maar geeft ook een lichte kleur en een optisch vollere uitstraling omdat de lippen beter zichtbaar worden. Het uitgangspunt is altijd om de lippen meer aanwezig te doen lijken op een natuurlijke manier. Lip blush blijft gemiddeld zo’n 2 jaar zitten.  

VOORDELEN

  • Je kunt de vorm van je lippen aanpassen en zo asymmetrische lippen bijwerken. 

  • Het bespaart tijd omdat je geen make-up meer hoeft aan te brengen. 

  • Het zorgt dat lippen voller lijken en meer kleur hebben. 

  • Het verbloemt littekens op de lippen van bijvoorbeeld een koortslip. 

  • Het geeft een natuurlijk resultaat. 

  • De behandeling is geschikt voor iedere lipvorm.  

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?

Een permanente make-up lippen behandeling duurt 1,5 tot 2 uur. Voorafgaand aan de behandeling voeren we een intakegesprek. Dan bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We gaan ook de vorm van de lippen tekenen. Samen kiezen we de juiste kleur. Ben je helemaal tevreden? Dan starten we met de behandeling. Je krijgt ook instructies mee voor de juiste nazorg. 

WAAROM IS EEN NABEHANDELING BEHANDELING NODIG?

Na de eerste sessie vervaagt de kleur tot 70%. Na de nabehandeling is dat slechts 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na de nabehandeling. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

NAZORG INSTRUCTIES

Na behandeling krijgt u informatie mee over de nazorg. Hierin staan adviezen over hoe u het beste uw wenkbrauwen kunt verzorgen maar ook wat u vooral niet moet doen na de behandeling. Het is vooral belangrijk om de instructies die u meekrijgt na de behandeling zorgvuldig uit te voeren.

bottom of page